Notícies

 

2.000 escolars participaran en el \

Més de 1.700 escolars aprendran hàbits d’higiene bucodental a l’exposició "Cuida't les dents"

02/11/2011

2.000 escolars participaran en el "Cuida't les dents" aquest novembre

Aquest dimecres 2 de novembre, l’exposició itinerant “Cuida’t les dents” reemprèn els seus desplaçaments per educar en salut bucodental els escolars gironins. Platja d’Aro serà el primer municipi en acollir-la. Hi serà fins dimarts dia 8 i hi participaran 271 alumnes de primària.

 

Aquest dimecres 2 de novembre, l’exposició itinerant “Cuida’t les dents” reemprèn els seus desplaçaments per educar en salut bucodental els escolars gironins. Platja d’Aro serà el primer municipi en acollir-la. Hi serà fins dimarts dia 8 i hi participaran 271 alumnes de primària. Després, l’exposició es desplaçarà a Roses on hi serà del 9 al 22 de novembre i rebrà la visita de 718 infants. Del 23 al 28, Cuida’t les dents s’instal·larà a La Vall d’en Bas. Hi passaran 406 alumnes. Després, viatjarà a Pals (el dia 29) per tal que la visitin 112 escolars. Durant tres dies (des del 30 de novembre), 221 escolars de Torroella de Montgrí aprendran a tenir bons hàbits en salut bucal. En total, es preveu que, durant aquest mes de novembre, 1.728 nens i nenes de les escoles d’aquests municipis participin en l’activitat.

“Cuida’t les dents” és una exposició itinerant de caràcter formatiu orientada principalment a escolars d’entre 6 i 9 anys i a col·lectius amb necessitats educatives especials. S’hi transmet, de manera divertida i buscant en tot moment la participació dels més menuts, la importància de mantenir una bona higiene bucodental. En finalitzar l’activitat, se’ls dóna un kit d’higiene dental, que inclou un rellotge per tal de controlar la durada del raspallat, i un joc de cartes on es recullen els missatges de l’exposició. L’objectiu és que els conceptes bàsics també arribin als pares per tal que s’impliquin en la higiene bucodental dels infants.

 

Els ajuntaments que hi estiguin interessats podran sol·licitar l’exposició “Cuida’t les dents” a partir del 30 de novembre.

 

Imatge: exposició “Cuida’t les dents”

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització