Notícies

 

El director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona visita Dipsalut

El director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona visita Dipsalut

08/11/2011

El director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona visita Dipsalut

Aquest dimarts 8 de novembre, el director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Josep Mercadé, i el coordinador organitzatiu dels governs territorials de Salut, Màrius Mèlich, han visitat Dipsalut. L'objectiu era conèixer els detalls del programa "Girona, territori cardioprotegit".

 

Aquest dimarts 8 de novembre, el coordinador organitzatiu dels governs territorials de Salut, Màrius Mèlich, i el director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Josep Mercadé, han visitat Dipsalut. L'objectiu era conèixer els detalls del programa "Girona, territori cardioprotegit". Mercadé i Mèlich també s'han interessat pel model organitzatiu de Dispalut i pel Catàleg de Serveis que l'Organisme posa a disposició dels municipis.

 

Imatge (d'esquerra a dreta): el doctor Ramon Brugada; el gerent de Dipsalut, Marc Alabert; el delegat de Salut a Tarragona, Josep Mercadé; i el coordinador organitzatiu dels governs territorials de salut, Màrius Mèlich, fotografiats a la seu de Dipsalut, al costat de la columna que acull els desfibril·ladors fixos.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització