Notícies

 

Dipsalut divulgarà la importància de menjar peix des de Firatast Girona

Dipsalut divula la importància de menjar peix des de Firatast Girona

09/11/2011

Dipsalut divulgarà la importància de menjar peix des de Firatast Girona

Dipsalut, en col·laboració amb l’Espai del Peix de Palamós, serà a Firatast Girona per tal de divulgar la importància de menjar peix habitualment. L'Organisme busca trencar els limitadors que porten a moltes persones a descartar aquest aliment o a menjar-ne menys del que és recomanable. Per aconseguir-ho, s’han organitzat tallers orientats a tota la família per ensenyar a cuinar-lo ràpidament, per aprendre a conèixer-ne els diferents tipus, per saber fer plats de peix ben econòmics....L'any passat Firatast Girona va comptar amb 17.200 visitants.

 

Dipsalut, en col·laboració amb l’Espai del Peix de Palamós, serà a Firatast Girona per tal de divulgar la importància de menjar peix habitualment. Des del seu estand, l’Organisme i l’Espai del Peix intentaran trencar els limitadors que porten a moltes persones a descartar aquest aliment o a menjar-ne menys del que és recomanable. Per aconseguir-ho, s’han organitzat tallers orientats a tota la família. S’ensenyarà a distingir el peix fresc del que no ho és, a conèixer-ne els diferents tipus, a cuinar-lo ràpidament, a preparar plats barats i gustosos…L’objectiu principal és demostrar que pot ser un àpat ben econòmic, senzill i ràpid de preparar, bo i, sobretot, saludable.


Firatast Girona 2011 se celebra al Palau de Fires de la ciutat entre dijous 10 de novembre i diumenge dia 13. El certamen ofereix tota mena de degustacions que van des de la cuina més tradicional als plats més moderns i avantguardistes. Es complementa amb activitats com tallers i altres accions per divulgar la importància de mantenir una dieta variada i equilibrada. L'any passat aquesta fira va rebre 17.200 visitants.  

 

Imatge: recreació virtual de l'estand que l'Espai del Peix i Dipsalut tindran a Firatast Girona 2011.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització