Notícies

 

Dipsalut mostra com usar els desfibril·ladors als visitants de les fires de Nadal

Carpa Dipsalut a la Fira de la Ratafia de Besalú

12/12/2011

Dipsalut mostra com usar els desfibril·ladors als visitants de les fires de Nadal

Aquest dissabte 10 de desembre, la carpa de Dipsalut s’ha instal·lat al 1r Mercat dels Indiots de Cornellà del Terri, on s’hi fan demostracions de com usar els desfibril·ladors que l’Organisme cedeix als municipis de la demarcació. Dos dies abans, aquesta mateixa activitat s’ha fet a la Fira de l’Avet d’Espinelves i el dia 6, a la Fira de Sant Nicolau de La Vall d’en Bas. El diumenge dia 4, Dipsalut ha participat en la 19ª edició de la Fira de la Ratafia de Besalú per la qual hi han passat més de quatre mil persones.

 

Aquest dissabte 10 de desembre, la carpa de Dipsalut s’ha instal·lat al 1r Mercat dels Indiots de Cornellà del Terri per fet demostracions de com usar els desfibril·ladors que l’Organisme cedeix als municipis de la demarcació. Dos dies abans, aquesta mateixa activitat s’ha fet a la Fira de l’Avet d’Espinelves i el dia 6, a la Fira de Sant Nicolau de La Vall d’en Bas. El diumenge dia 4, Dipsalut ha participat en la 19ª edició de la Fira de la Ratafia de Besalú per la qual hi han passat més de quatre mil persones.


Els assistents a aquestes fires han pogut conèixer els detalls del programa Girona, territori cardioprotegit. Se’ls ha explicat com cal actuar davant d’un cas d’aturada cardíaca extrahospitalària i han pogut aprendre com s’usa el desfibril·lador de Dipsalut amb un ninot de reanimació pensat per fer simulacions de mort sobtada cardíaca. També s’hi han distribuït globus del programa amb forma de cor, retallables dels aparells fixos que implanta l’Organisme per als més menuts i díptics informatius.


Dipsalut vol aprofitar els esdeveniments que s’organitzen en motiu de les festes de Nadal per fer difusió al carrer sobre les característiques del programa Girona, territori cardioprotegit i per fer demostracions públiques de com fer servir els desfibril·ladors.

 

Imatge: carpa de Dipsalut a la 19a edició de la Fira de la Ratafia de Besalú. Font: Ajuntament de Besalú.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització