Notícies

 

Taller d’alimentació natural a Platja d’Aro

Taller d'alimentació natural a Platja d'Aro

20/03/2012

Taller d’alimentació natural a Platja d’Aro

L’Ajuntament de Platja d’Aro, amb la col·laboració de Dipsalut, organitza un taller teòric i pràctic d’alimentació natural. Se celebrarà cada dissabte, des del 14 d’abril fins el 9 de juny, de 10 a 13.30 h, al Centre Cívic Vicenç Bou. Les persones interessades en participar-hi, s’hi poden inscriure al mateix centre cívic fins el dia 29 de març.

 

L’Ajuntament de Platja d’Aro, amb la col·laboració de Dipsalut, organitza un taller teòric i pràctic d’alimentació natural. Se celebrarà cada dissabte, des del 14 d’abril fins el 9 de juny, de 10 a 13.30 h, al Centre Cívic Vicenç Bou.

 

Entre els objectius del taller hi ha: transmetre les nocions necessàries per saber moure’s entre el gran volum d’informació nutricional, sovint “desinformació”, que tenim a l’abast; donar a conèixer el ritme dels conreus per tal d’elaborar menús amb productes de temporada i de la zona; proporcionar les claus per preparar àpats que continguin les racions necessàries de cada nutrient; informar de les malalties i afeccions que pot provocar una mala alimentació; ensenyar a idear menús equilibrats i adequats per a cada dia...Tots aquests coneixements s’aplicaran en tres sessions finals de pràctica de cuina.

 

Les persones interessades en participar-hi, s’hi poden inscriure al mateix Centre Cívic Vicenç Bou fins el dia 29 de març.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització