Notícies

 

Dipsalut participa en el Congrés Interamericà de Promoció de la Salut

Dipsalut participa en el Congrés Interamericà de Promoció de la Salut

27/03/2012

Dipsalut participa en el Congrés Interamericà de Promoció de la Salut

Dipsalut serà a la "V Conferencia Latinoamericana i IV Conferencia Interamericana de Promoción de la Salud y Educación para la Salud" que se celebrarà a la ciutat de Mèxic entre el 10 i el 13 d’abril. Tres representants de l’Organisme, hi oferiran ponències sobre el model d’organització i de servei de Dipsalut...

 

Dipsalut serà a la V Conferencia Latinoamericana i IV Conferencia Interamericana de Promoción de la Salud y Educación para la Salud que se celebrarà a la ciutat de Mèxic entre el 10 i el 13 d’abril.


Tres representants de l’Organisme de Salut Pública, hi oferiran ponències sobre el model d’organització i de servei de Dipsalut, l’ús de sistemes d’informació per optimitzar la cadena de subministrament i les aliances entre els diferents actors en salut pública i sobre les accions que es desenvolupen en promoció de la salut, el marc teòric que les sustenta i els mètodes d’avaluació. Concretament, Xavier del Acebo (cap de l’Àrea de Protecció de la Salut) presentarà la ponència Resultados de una estrategia innovadora promotora de las políticas de Salud Pública en 221 municipios. David Ferrando (cap de l’Àrea d’Informació per a la Gestió i la Qualitat) hi oferirà la conferència La optimización de la cadena de suministro de Dipsalut: desde la generación de la demanda hasta el resultado final. El valor de los sistemas de información en el ámbito de la salud pública municipal. Pau Batlle (cap de l’Àrea de Polítiques i Promoció de la Salut) pronunciarà la ponència La política de Promoción de la Salud a nivel regional de Dipsalut.


La participació de Dipsalut en esdeveniments com aquest s’emmarca en l’estratègia d’internacionalització de l’Organisme.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització