Notícies

 

S\'inaugura el I Simposi de Promoció de la Salut a l\'Arc Mediterrani

S'inaugura el I Simposi de Promoció de la Salut a l’Arc Mediterrani

29/05/2012

S'inaugura el I Simposi de Promoció de la Salut a l'Arc Mediterrani

Aquest dimarts al matí s'ha inaugurat el I Simposi de Promoció de la Salut a l’Arc Mediterrani, que se celebra aquests 29 i 30 de maig al Parc Científic i Tecnològic. L'acte ha anat a càrrec del president de la Diputació de Girona i de Dipsalut, Jaume Torramadé, la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, el director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Antoni Mateu i la directora de la Càtedra de Promoció de la Salut, Dolors Juvinyà. El Simposi, organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut amb la col·laboració de Dipsalut, reuneix reconeguts experts a nivell mundial amb l'objectiu de compartir coneixements i experiències relacionades amb la promoció de la salut.

 

Aquest dimarts al matí s'ha inaugurat el I Simposi de Promoció de la Salut a l’Arc Mediterrani, que se celebra aquests 29 i 30 de maig al Parc Científic i Tecnològic. L'acte ha anat a càrrec del president de la Diputació de Girona i de Dipsalut, Jaume Torramadé, la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, el director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Antoni Mateu, i la directora de la Càtedra de Promoció de la Salut, Dolors Juvinyà.

 

En la seva intervenció, el president de Dipsalut ha destacat que aquest tipus d’iniciatives són “una molt bona fórmula per tal de millorar l’efectivitat de les accions que es fan en l’àmbit de la promoció d’hàbits saludables”, ha enumerat algunes accions en promoció de la salut que es fan des de l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona i ha afirmat que cal enfortir aquesta línia de treball.

 

El Simposi, organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut amb la col·laboració de Dipsalut, reuneix reconeguts experts a nivell mundial amb l'objectiu de compartir coneixements i experiències relacionades amb la promoció de la salut en entorns diferents. Al mateix temps, pretén establir sinèrgies entre professionals i institucions per iniciar o potenciar un treball comú amb la finalitat d’enfortir la promoció de la salut en l’Arc Mediterrani.

 

 

Imatge: inauguració del Simposi. Autor: Pere Duran

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització