Notícies

 

El conseller de Salut visita Dipsalut

El conseller de Salut visita Dipsalut

11/06/2012

El conseller de Salut visita Dipsalut

Aquest divendres 8 de juny, el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, ha visitat Dipsalut per tal de conèixer el model de gestió de l'Organisme, els programes i serveis que ofereix als municipis gironins i per obrir noves vies de col·laboració entre la Generalitat i Dipsalut. Ruiz ha fet aquesta visita després de participar en la inaguració del segon dia de les Jornades R+D+I en TIC i Salut, celebrades al Parc Científic i Tecnològic.

 

Aquest divendres 8 de juny, el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, ha visitat Dipsalut per tal de conèixer el model de gestió de l'Organisme, els programes i serveis que ofereix als municipis gironins i per obrir noves vies de col·laboració entre la Generalitat i Dipsalut. Ruiz s'ha reunit amb el president de l'Organisme de Salut Pública, Jaume Torramadé, el vicepresident primer, Josep Maria Corominas i amb el gerent, Marc Alabert. En la trobada també hi ha participat el delegat dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Josep Trias.

 

El conseller ha fet aquesta visita després de participar en la inaguració del segon dia de les Jornades R+D+I en TIC i Salut, celebrades al Parc Científic i Tecnològic. Enguany la trobada catalanofrancesa per a grups de recerca, empreses i centres tecnològics i assistencials ha abordat qüestions estratègiques com ara la promoció de la qualitat de la vida dels malalts pluripatològics i fràgils i el paper de les noves tecnologies en la millora dels processos assistencials.

 

Imatge: Boi Ruiz, Jaume Torramadé, Josep Trias (en segon terme) i Josep M. Corominas durant la visita a la seu de Dipsalut. Autor: Pere Duran

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització