Notícies

 

Els Consells Comarcals s’encarreguen de dinamitzar els Parcs i les Xarxes

Dinamització del Parc Urbà de Salut de Parlavà

06/08/2012

Els Consells Comarcals s’encarreguen de dinamitzar els Parcs i les Xarxes

Els Consells Comarcals de les comarques gironines han assumit les tasques de dinamització, manteniment i neteja dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables que fins ara realitzava directament Dipsalut. L’Organisme de Salut Pública els ha encarregat aquesta tasca amb l’objectiu d’optimitzar els recursos de les diferents administracions. Gràcies a aquesta col·laboració, es podrà oferir –sense cap cost afegit pels ajuntaments- sis dinamitzacions més a cada Parc i a cada Xarxa.

 

Els Consells Comarcals de les comarques gironines han assumit les tasques de dinamització, manteniment i neteja dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables que fins ara realitzava directament Dipsalut. L’Organisme de Salut Pública els ha encarregat aquesta tasca amb l’objectiu d’optimitzar els recursos de les diferents administracions. Gràcies a aquesta col·laboració, es podrà oferir –sense cap cost afegit pels municipis- sis dinamitzacions més a cada Parc i a cada Xarxa.

 

Per dur a terme les feines de dinamització, neteja i manteniment d’aquests equipaments, els Consells Comarcals han creat grups de treball conformats per un coordinador i monitors específicament instruïts per dirigir les sessions d’exercici en grup que es programen als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables. Aquests professionals també tenen coneixements en tècniques de mobilització comunitària per tal de promoure l’ús regular d’aquests equipaments entre el major nombre de persones possible i fomentar l’adquisició d’un estil de vida saludable - basat en alimentar-se equilibradament i realitzar activitat física diària-entre els participants en les sessions de dinamització.

 

Actualment, doncs, per conèixer el calendari de dinamitzacions dels Parcs i les Xarxes cal dirigir-se al Consell Comarcal de referència. Imatge: una de les dinamitzacions dutes a terme a Parlavà.

 

 

Imatge: instant d'una de les dinamitzacions dutes a terme a Parlavà

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització