Notícies

 

Comencen els cursos de formació del segon semestre

Comencen els cursos de formació del segon semestre

03/10/2012

Comencen els cursos de formació del segon semestre

Aquest dimecres 3 d'octubre han començat els cursos del nou Programa de Formació de Dipsalut. El primer en iniciar-se ha estat el curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic. Com a novetat, en aquest segon semestre, s'ofereix un curs per a manipuladors d'aliments i un d'intervencions per promoure l'equitat en salut. En aquest programa de formació també s'hi inclouen cursos de primers auxilis psicològics adreçats a membres d'equips de primera resposta com ara policies, bombers, o sanitaris. Les persones interessades a participar-hi, encara són a temps d'inscriure-s'hi.

 

Aquest dimecres 3 d'octubre han començat els cursos del Programa de Formació de Dipsalut pel segon semestre de 2012. El primer en iniciar-se ha estat el curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic.

 

Com a novetat, en aquest segon semestre, s'ofereix un curs per a manipuladors d'aliments, on s'ensenya a identificar els riscos relacionats amb el menjar i les pràctiques que cal seguir per tal de prevenir-los, i un d'intervencions per promoure l'equitat en salut en l'entorn urbà.

 

En aquest programa de formació també s'hi inclouen cursos de gestió i control d'instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, per a manipuladors de xarxes d'aigües d'abastament humà, per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic, de capacitació per a l'ús de plaguicides i de primers auxilis psicològics. En aquest darrer curs s'hi ofereix formació bàsica en primers auxilis psicològics i tècniques d'autoprotecció psicològica a membres d'equips de primera resposta com ara policies, bombers, sanitaris...Les persones interessades a participar-hi, encara són a temps d'inscriure-s'hi. Poden fer-ho des d'aquest mateix web, accedint a l'apartat "Formació" i a l'enunciat del curs.

 

Els cursos s'imparteixen a Girona ciutat, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners des d'ara fins el 21 de desembre.

 

Per obtenir-ne més informació, podeu consultar el Programa de Formació.

 

Imatge: curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic celebrat a la seu de Dipsalut entre el 3 i el 5 d'octubre de 2012. Autor: Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització