Notícies

 

Neix el butlletí electrònic de promoció de la salut bepSALUT

Neix el butlletí electrònic de promoció de la salut bepSALUT

04/10/2012

Neix el butlletí electrònic de promoció de la salut bepSALUT

La Càtedra de Promoció de la Salut, en col·laboració amb Dipsalut, ha creat el butlletí electrònic bepSALUT. El butlletí, de periodicitat quadrimestral, és un nou espai per a la comunicació en promoció de la salut. bepSALUT es pot consultar des del web: www.udg.edu/bepsalut. Des de la mateixa pàgina, us hi podeu subscriure per tal de rebre’l per correu electrònic.

 

La Càtedra de Promoció de la Salut, en col·laboració amb Dipsalut, ha creat el butlletí electrònic bepSALUT.

 

El butlletí, de periodicitat quadrimestral, és un nou espai per a l’expressió i la comunicació en promoció de la salut. S’hi difonen articles originals de contingut divers redactats per experts, notícies del sector, documents audiovisuals i recomanacions bibliogràfiques També té una secció d’entrevistes a figures de relleu i amb una reconeguda trajectòria professional. La publicació està dirigida a professionals i estudiants de l’àmbit de la salut i la salut pública interessats en la promoció de la salut.

 

L’objectiu de bepSALUT és la difusió i la transferència de coneixement de noves perspectives en promoció de la salut en l’àmbit nacional i internacional.

 

El butlletí ha estat creat per iniciativa de la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona, unitat que compta amb la col·laboració de Dipsalut.

 

bepSALUT es pot consultar a través de l’enllaç: www.udg.edu/bepsalut. Des del mateix web, us hi podeu subscriure gratuïtament per tal de rebre’l per correu electrònic.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització