Notícies

 

Dipsalut cedeix desfibril·ladors per la caminada solidària pels incendis de l’Alt Empordà

desfibril·lador escollit per Dipsalut

08/10/2012

Dipsalut cedeix desfibril·ladors per la caminada solidària pels incendis de l’Alt Empordà

Dipsalut ha cedit temporalment al Consell Comarcal de l’Alt Empordà dos desfibril·ladors portables. Els aparells serviran per cardioprotegir la caminada solidària pel camí natural de La Muga que se celebra aquest 13 d’octubre i que ha de servir per recaptar diners per refer les rutes de senderisme i els trams de camins afectats pels incendis del passat mes de juliol.

 

Dipsalut ha cedit temporalment al Consell Comarcal de l’Alt Empordà dos desfibril·ladors portables. Els aparells serviran per cardioprotegir la caminada solidària pel camí natural de La Muga que se celebra aquest 13 d’octubre i que ha de servir per recaptar diners per refer les rutes de senderisme i els trams de camins afectats pels incendis del passat mes de juliol.  La caminada sortirà des de Pont de Molins o Boadella (a escollir per cada participant) i ha finalitzarà a Sant Llorenç de la Muga.

 

Aquests desfibril·ladors van dins d’unes petites maletes que inclouen recanvis d’elèctrodes i mascaretes per si es realitza el boca a boca. Els portaran membres de l’organització i han de servir per actuar ràpidament en cas que algú patís una aturada cardiorespiratòria. Dins el programa “Girona, territori cardioprotegit”, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona cedeix desfibril·ladors fixos, mòbils i, com en aquest cas, lliures.

 

Els desfibril·ladors lliures són aparells portables que es presten de manera puntual a ajuntaments gironins, altres organismes públics i a entitats del territori per tal de cardioprotegir activitats considerades de risc, sigui per les característiques concretes de l’esdeveniment o pel fet que hi participa un gran nombre de persones.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització