Notícies

 

Dipsalut visita els treballs d’adequació de la piscina terapèutica Jordi Kemner, al CEE Ventijol

Piscina Ventijol Blanes

13/02/2013

Dipsalut visita els treballs d’adequació de la piscina terapèutica Jordi Kemner, al CEE Ventijol

Aquest 12 de febrer, Dipsalut, juntament, amb representats de l’Ajuntament de Blanes i del Consell Comarcal de la Selva ha visitat les reformes d’adequació, ja finalitzades, de la piscina terapèutica Jordi Kemner, al CEE Ventijol, a Blanes.

Aquest 12 de febrer, Dipsalut, juntament, amb representats de l’Ajuntament de Blanes i del Consell Comarcal de la Selva, ha visitat les reformes d’adequació, ja finalitzades, de la piscina terapèutica Jordi Kemner, al CEE Ventijol, a Blanes.

Aquest dimarts, el vicepresident primer de l’Organisme de la Salut Pública de la Diputació de Girona, Josep Mª Corominas, juntament amb l’Alcalde de Blanes, Josep Marigó i el president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria; ha visitat les instal·lacions de la piscina terapèutica Jordi Kemner, al CEE Ventijol (Blanes). Aquestes tres administracions han donat suport, mitjançant un conveni de col·laboració, al finançament de les obres d’adequació higiènico-sanitàries de la piscina.


La piscina que s’utilitza per realitzar hidroteràpia, és d’ús exclusiu per persones del CEE Ventijol afectades per alguna malaltia o discapacitat física; s’ha tornat a posar en marxa, aquesta setmana, després d’un any de ser clausurada per raons d’eficiència i precaucions sanitàries.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització