05/04/2013
El vicepresident de Dipsalut, Josep Maria Corominas, visita el Centre d'Innovació gastronòmica "Foodlab" a Riudellots de la Selva
El centre, inaugurat el passat mes de febrer pel propi president de la Generalitat, es destina a orientar a les empreses cap a la innovació de projectes gastronòmics amb la voluntat de convertir-se en un punt de trobada per empreses catalanes del secor de l’alimentació, generar sinèrgies entre elles, desenvolupar nous projectes, nuclis d’innovació, etc.
El centre, inaugurat el passat mes de febrer pel propi president de la Generalitat, es destina a orientar a les empreses cap a la innovació de projectes gastronòmics amb la voluntat de convertir-se en un punt de trobada per empreses catalanes del secor de l’alimentació, generar sinèrgies entre elles, desenvolupar nous projectes, nuclis d’innovació, etc. Al mateix temps, també pretén potenciar i desenvolupar el sector de l’alimentació i els seus sectors afins de la comarca de la Selva i de les comarques gironines. L'objectiu que es vole aconseguir és facilitar i promoure la col·laboració entre les empreses del sector en la introducció de noves tècniques i tecnologies innovadores en els seus negocis.