Notícies

 

Dipsalut cardioprotegeix la Cursa de Sant Roc i la Costa Brava Extrem Running

desfibril·ladors

09/05/2013

Dipsalut cardioprotegeix la Cursa de Sant Roc i la Costa Brava Extrem Running

Els esdeveniment seran cardioprotegits per Dipsalut, que cedirà un i tres desfibril·ladors lliures, respectivament, en cas d’aturada cardíaca d’algun dels participants. Dins el marc del programa Girona, territori carioprotegit de Dipsalut, l'Organime cedirà un DEA per cardioprotegir la Cursa de Sant Roc que es durà a terme el diumenge 26 de maig i tres DEA per la Costa Brava Extrem Running que es duu a terme aquest cap de setmana per camins de ronda de la Costa Brava. També, en cedirà un en motiu de la Festa major de Vilablareix els dies 10, 11 i 12 el qual estarà ubicat al camp d’esports i un altre en motiu de la Festa Major de Cassà de la Selva.

Els esdeveniment seran cardioprotegits per Dipsalut, que cedirà un i tres desfibril·ladors lliures, respectivament, en cas d’aturada cardíaca d’algun dels participants.

Dins el marc del programa Girona, territori carioprotegit de Dipsalut, l'Organime cedirà un DEA per cardioprotegir la Cursa de Sant Roc que es durà a terme el diumenge 26 de maig i tres DEA per la Costa Brava Extrem Running que es duu a terme aquest cap de setmana per camins de ronda de la Costa Brava.

També, en cedirà un en motiu de la Festa major de Vilablareix els dies 10, 11 i 12 el qual estarà ubicat al camp d’esports i un altre en motiu de la Festa Major de Cassà de la Selva.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització