Notícies

 

Dipsalut col·labora a la cloenda del programa \

Dia mundial sense fum

28/05/2013

Dipsalut col·labora a la cloenda del programa "No et fumis la salut"

La Sala simfònica de l’Auditori Palau de Congressos de Girona va acollir el 27 de maig, durant dues hores, quasi 400 persones vingudes de Girona, Salt i Palafrugell. A l’acte, organitzat per la Fundació Oncolliga de Girona i presentat per Martí Peraferrer, s’hi ha dut a terme Exhibicions de ball i dansa a càrrec dels grup Fama Girona (dels instituts Santa Eugènia, Carles Rahola i el Col•legi Pare Coll), Anhels (de l’INS Santiago Sobrequés) i Teatre de l’INS Vallvera.

La Sala simfònica de l’Auditori Palau de Congressos de Girona va acollir el 27 de maig, durant dues hores, quasi 400 persones vingudes de Girona, Salt i Palafrugell. A l’acte, organitzat per la Fundació Oncolliga de Girona i presentat per Martí Peraferrer, s’hi ha dut a terme Exhibicions de ball i dansa a càrrec dels grup Fama Girona (dels instituts Santa Eugènia, Carles Rahola i el Col·legi Pare Coll), Anhels (de l’INS Santiago Sobrequés) i Teatre de l’INS Vallvera.

El programa està format per conferències informatives (s’han realitzat un total de 106 conferències a 3.252 joves, de 44 centres d’educació secundària de 23 poblacions de la província de Girona), campanya de sensibilització i, la celebració del dia mundial sense tabac a la que s’han convidat a tots els joves que han participat en el programa.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització