Notícies

 

Presentació de la setena edició de les Beques Jaume Casademont

Presentació Beques Casademont 2013-2014

23/10/2013

Presentació de la setena edició de les Beques Jaume Casademont

Aquest dimecres 23 d’Octubre a les 11.00h s’ha fet la presentació de la setena edició de les Beques Jaume Casademont que impulsa la Fundació Jaume Casademont amb el suport de Dipsalut, l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i una desena d’empreses i institucions.

 

Aquest dimecres 23 d’Octubre s’ha fet la presentació de la setena edició de les Beques Jaume Casademont que impulsa la Fundació Jaume Casademont amb el suport de Dipsalut, l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i una desena d’empreses i institucions.


L’acte ha comptat amb la participació de la presidenta de la Fundació, Teresa Ruhí, Isabel Muradas, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona, Josep Calbó , vicerector de recerca de la Universitat de Girona, Josep Maria Corominas, vicepresident primer de Dipsalut i Joan Roca, xef del Restaurant El Celler de Can Roca.

Actualment hi ha la categoria de Beques Educar Menjant, que impulsa l’educació en hàbits saludables entre els més petits, les Beques Actívica, que fomenten la pràctica de l’activitat física, les Beques Innovació en Cultura Popular, per a nous projectes basats en la cultura catalana i les Beques Joves10 que donen l’oportunitat a nois i noies de batxillerat i cicles formatius desenvolupar els seus propis projectes basats en la cultura de l’esforç.
Enguany la setena convocatòria atorgarà un total de 15 beques, 6 beques educar menjant, 2 beques actívica, 2 beques de cultura popular i 5 de joves10.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització