Notícies

 

Dipsalut participa a la Jornada sobre “Activitat Estadística a les comarques gironines\

Jornada estadística

25/10/2013

Dipsalut participa a la Jornada sobre “Activitat Estadística a les comarques gironines"

Aquest 2013 és l’Any Internacional de l’Estadística. Més de 1800 organitzacions d’arreu del món donen suport a aquesta celebració organitzant tota mena d’activitats al voltant de l’Estadística. La Jornada s’ha concebut com un fòrum de contacte i discussió al voltant de la incidència de l’Estadística en diferents àmbits i ha reunit representants i investigadors dels sectors, entre d’altres, del turisme, agroalimentari, biosanitari, ciències mèdiques, financer i industrial i tecnològic.

 

Aquest 2013 és l’Any Internacional de l’Estadística. Més de 1800 organitzacions d’arreu del món donen suport a aquesta celebració organitzant tota mena d’activitats al voltant de l’Estadística.


Dipsalut ha participat a la Jornada sobre “Activitat Estadística a les comarques gironines” organitzada per la Universitat de Girona.

La Jornada s’ha concebut com un fòrum de contacte i discussió al voltant de la incidència de l’Estadística en diferents àmbits i ha reunit  representants i investigadors dels sectors, entre d’altres, del turisme, agroalimentari, biosanitari, ciències mèdiques, financer i industrial i tecnològic.

L’objectiu de la jornada ha estat la divulgació de l’ús de l’Estadística en els diferents àmbits de la societat gironina.

S'han presentat  diferents activitats relacionades amb l’ús de Estadística amb el propòsit de posar en relleu la importància d’aquesta disciplina en els diferents sectors socioeconòmics, i sobretot per propiciar l’intercanvi d’informació i experiències entre els diferents sectors i de les seves necessitats al respecte.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització