Notícies

 

I Jornada de salut mental i atenció primària

I Jornada de salut mental i atenció primària

11/11/2013

I Jornada de salut mental i atenció primària

El passat 8 de novembre es va dur a terme, a l’Auditori Narcís Monturiol del PCiT, la I Jornada de salut mental i atenció primària: creant sinèrgies, oferint futur. L’acte d’inauguració va comptar amb el director dels serveis territorials del Departament de Salut a Girona, doctor Josep Trias, el president de l’IAS, doctor Joan Profitós, el vicepresident del Dipsalut, doctor Josep Maria Corominas, i la presidenta del comitè científic i organitzador, la doctora Maria Fe Martín.

 

El passat 8 de novembre es va dur a terme, a l’Auditori Narcís Monturiol del PCiT, la I Jornada de salut mental i atenció primària: creant sinèrgies, oferint futur.

L’acte d’inauguració va comptar amb el director dels serveis territorials del Departament de Salut a Girona, doctor Josep Trias, el president de l’IAS, doctor Joan Profitós, el vicepresident del Dipsalut, doctor Josep Maria Corominas, i la presidenta del comitè científic i organitzador, la doctora Maria Fe Martín.


El vicepresident va fer èmfasi en el projecte Salut i Crisi que ha engegat l’Organisme aquest 2013 amb l'objectiu pal·liar els efectes de la crisi en la salut de les persones.


L’objecte de la Jornada va ser millorar el treball que es realitza amb el pacient que arriba al CAP amb un trastorn mental, abordant temes tant diversos com l’impacte de la crisi, la violència familiar, la teràpia breu, la detecció i el maneig dels primers episodis psicòtics, o l’atenció a les drogodependències.

També es va tractar com abordar l’estrès dels propis professionals davant de determinades circumstàncies.

 

 

 

 

Imatge d'esquerra a dreta: Josep M. Corominas, Josep Trias, Joan Profitós i  Maria Fe Martín

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització