Notícies

 

Dipsalut col·labora en el Cicle de conferències dedicat a les malalties neurodegeneratives

Cicle conferències malalties neurodegeneratives

11/11/2013

Dipsalut col·labora en el Cicle de conferències dedicat a les malalties neurodegeneratives

La setmana vinent, l’Institut Català de la Salut a Girona (ICS) i l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), amb la col·laboració de Dipsalut, donaran el tret de sortida a un cicle de conferències sobre les malalties neurodegeneratives, organitzat amb motiu de la propera edició de la Marató de TV3 d’aquest any. Sota el títol “Les malalties neurodegeneratives: què en sabem?, cap a on anem?”, els professionals de la salut d’ambdues organitzacions volen contribuir amb aquest cicle a divulgar i conscienciar la població sobre què són i quines conseqüències tenen aquestes malalties.

 

La setmana vinent, l’Institut Català de la Salut a Girona (ICS) i l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), amb la col·laboració de Dipsalut, donaran el tret de sortida a un cicle de conferències sobre les malalties neurodegeneratives, organitzat amb motiu de la propera edició de la Marató de TV3 d’aquest any.

 

Sota el títol “Les malalties neurodegeneratives: què en sabem? cap a on anem?” els professionals de la salut d’ambdues organitzacions volen contribuir amb aquest cicle a divulgar i conscienciar la població sobre què són i quines conseqüències tenen aquestes malalties.

El cicle se celebrarà al llarg de mes de novembre, a l’auditori Josep Irla, de la seu de la Generalitat a Girona,  i tindrà quatre sessions dedicades a les malalties neurodegeneratives més prevalents: l’Alzheimer (14 de novembre), el Parkinson (18 de novembre), l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) (25 de novembre) i l’Esclerosi Múltiple (28 de novembre). La prevalença de les malalties neurodegeneratives a la Regio Sanitària de Girona se situa entre el 12 i el 15 per cent en persones majors de 65 anys.

Cada taula del cicle estarà integrada per un equip multidisciplinar de professionals. Les xerrades comptaran amb la participació de neuròlegs especialistes en la patologia objecte de la xerrada, a més de professionals d’altres disciplines que també intervenen en el procés de la malaltia, com ara professionals d’infermeria, fisioterapeutes i neuropsicòlegs, així com associacions de malalts i familiars de malalts.

 

Per més informació: Cicle de conferències malaties neurodegeneratives

 

 

 

 

Imatge: cartell del cicle de conferències

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització