Notícies

 

19/11/2013

Es treballa el marc substantiu de promoció de Dipsalut al Grau d’Infermeria de la EUIT de Terrassa

Dipsalut explica als alumnes del 2n curs del Grau d'infermeria a l'EUIT (Escola Universitaria d'Infermeria i Teràpia ocupacional) de Terrassa el marc substantiu de Promoció de la Salut de l’Organisme. La sessió s'ha desenvolupat en dos parts diferenciades: En primer lloc un bloc més teòric en el qual s'ha incidit en el concepte de Promoció de la Salut amb el que treballa Dipsalut, orientat a les persones i els seus estils de vida però tenint en compte els eixos de desigualtat i sempre des d’un punt de vista positiu. En segon lloc, s'ha exposat una part més pràctica d'aplicació del model al programa de Salut Bucodental, en la qual s'ha definit la metodologia utilitzada per dur a terme el disseny, la implementació i l'avaluació d’aquest programa.

 

Dipsalut explica als alumnes del 2n curs del Grau d'infermeria a l'EUIT (Escola Universitaria d'Infermeria i Teràpia ocupacional) de Terrassa el marc substantiu de Promoció de la Salut de l’Organisme.


La sessió s'ha desenvolupat en dos parts diferenciades: En primer lloc un bloc més teòric en el qual s'ha incidit en el concepte de Promoció de la Salut amb el que treballa Dipsalut, orientat a les persones i els seus estils de vida però tenint en compte els eixos de desigualtat i sempre des d’un punt de vista positiu. En segon lloc, s'ha exposat una part més pràctica d'aplicació del model al programa de Salut Bucodental, en la qual s'ha definit la metodologia utilitzada per dur a terme el disseny, la implementació i l'avaluació d’aquest programa.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització