Notícies

 

8500 alumnes es beneficiaran del programa de salut bucodental de Dipsalut

Detectiu Queixal Corcat_Dipsalut

27/11/2013

8500 alumnes es beneficiaran del programa de salut bucodental de Dipsalut

Dipsalut ofereix un recurs educatiu amb la finalitat de transmetre la importància de la salut bucodental als escolars amb l'objectiu d'incrementar el control que tenen els infants sobre la seva salut i contribuir així a reduir les possibilitats que pateixin càries i malalties periodontals. Actualment l'Organisme treballa amb un mim que dóna vida al Detectiu Queixal Corcat. Aquest recurs desenvolupa de forma amena i divertida tots els coneixements, habilitats i actituds favorables envers la salut bucodental. Des de que es va posar en marxa el recurs, al febrer de 2013 fins el 18 de desembre que està prevista l'última actuació, hi hauran passat uns 8500 alumnes de 1r i 2n de primària.

 

Dipsalut ofereix un recurs educatiu amb la finalitat de transmetre la importància de la salut bucodental als escolars amb l'objectiu d'incrementar el control que tenen els infants sobre la seva salut i contribuir així a reduir les possibilitats que pateixin càries i malalties periodontals.


Actualment l'Organisme treballa amb un mim que dóna vida al Detectiu Queixal Corcat. Aquest recurs desenvolupa de forma amena i divertida tots els coneixements, habilitats i actituds favorables envers la salut bucodental.


El programa pretén promoure l’adquisició i el reforç de valors associats a la higiene bucodental amb la finalitat que els infants participants del programa incrementin l’hàbit de raspallar-se les dents com també facilitar a les famílies coneixements, habilitats i actituds favorables envers la salut bucodental.


Des de que es va posar en marxa el recurs, al febrer de 2013 fins el 18 de desembre que està prevista l'última actuació, hi hauran passat uns 8500 alumnes de 1r i 2n de primària.


Durant el mes de desembre estan previstes actuacions a Palafrugell, Palau-Saverdera, La Bisbal d’Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Santa Llogaia d’Àlguema, Castell-Platja d’Aro, Mont-ras, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Forallac, La Cistella, La Jonquera, Fortià, Sant Climent Sescebes, Roses, Darnius i Castelló d’Empúries.

 

 

 

Imatge: actuació del Detectiu Queixal Corcat al CEIP de Riudellots de la Selva

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització