Notícies

 

Dipsalut exposa la seva línia de treball en Promoció de la Salut als membres de Gicor

Dipsalut exposa la seva línia de treball en Promoció de la Salut als membres de Gicor

20/03/2014

Dipsalut exposa la seva línia de treball en Promoció de la Salut als membres de Gicor

Dipsalut ha exposat la seva línia de treball en Promoció de la Salut a membres de l’Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor (Gicor). Dins el cicle de xerrades “Les tertúlies de Gicor”, la tècnica de l’Organisme, Anna Loste, ha pronunciat la conferència "Suma Salut. Aprenem a tenir més salut". L’acte s’ha celebrat aquest 19 de març a l’Hotel d’Entitats de Girona. Loste ha parlat de les noves investigacions que s’estan duent a terme en matèria de salutogènesi i de com és possible aplicar algunes de les seves conclusions tant a nivell individual com als programes de promoció de la salut impulsats per les administracions públiques.

 

Dipsalut ha exposat la seva línia de treball en Promoció de la Salut a membres de l’Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor (Gicor). Dins el cicle de xerrades “Les tertúlies de Gicor”, la tècnica de l’Organisme, Anna Loste, ha pronunciat la conferència "Suma Salut. Aprenem a tenir més salut". L’acte s’ha celebrat aquest 19 de març a l’Hotel d’Entitats de Girona.


Loste ha parlat de les noves investigacions que s’estan duent a terme en matèria de salutogènesi i de com és possible aplicar algunes de les seves conclusions tant a nivell individual com als programes de promoció de la salut impulsats per les administracions públiques.


La "salutogènesi" fixa la seva atenció en els factors que mantenen sana la persona, més que en las causes que provoquen la malaltia, és a dir, se centra en investigar què és allò que genera salut.

 

En l’àmbit concret de les malalties cardiovasculars, estudis científics han demostrat que les persones que tenen més ganes de viure, més capacitat d’entendre el món i d'aprofitar els recursos que tenen al seu abast segueixen uns estils de vida més saludables i, per tant, tenen millor salut.

 

Dipsalut treballa amb aquesta visió positiva de la salut i la incorpora en els programes i accions de Promoció de la salut. L’objectiu és donar eines a les persones per tal que puguin millorar la seva qualitat de vida.

 

 

Imatge: un instant de la conferència "Suma Salut". Autor: Gicor

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització