Notícies

 

Curs de control de contaminació acústica per a tècnics municipals

Curs de control de contaminació acústica per a tècnics municipals

24/03/2014

Curs de control de contaminació acústica per a tècnics municipals

Aquest divendres 21 de març ha finalitzat el curs de control de contaminació acústica ofert per Dipsalut. La formació s’ha dut a terme a la seu de l’Organisme de Salut Pública, al Parc Científic i Tecnològic de Girona. Anava dirigida a tècnics de les administracions locals de la demarcació que hagin de dur a terme actuacions de correcció acústica. L’objectiu principal del curs ha estat transmetre els coneixements bàsics per poder realitzar mesures acústiques, així com donar a conèixer la legislació vigent en relació amb la gestió ambiental del soroll.

 

Aquest divendres 21 de març ha finalitzat el curs de control de contaminació acústica ofert per Dipsalut. La formació s’ha dut a terme a la seu de l’Organisme de Salut Pública, al Parc Científic i Tecnològic de Girona. Anava dirigida a tècnics de les administracions locals de la demarcació que hagin de dur a terme actuacions de correcció acústica.


L’objectiu principal del curs ha estat transmetre els coneixements bàsics per poder realitzar mesures acústiques (instrumentació, metodologia, paràmetres), així com donar a conèixer la legislació vigent en relació amb la gestió ambiental del soroll.


Els tècnics municipals han après a diferenciar els conceptes de so i soroll i els factors que determinen que causi molèsties; a calcular amb decibels; a utilitzar els aparells per mesurar el soroll i quins són els protocols i les condicions per prendre les mesures.


És la primera ocasió que Dipsalut ofereix aquest curs. S’inclou dins el programa de formació de l’Organisme per aquest primer semestre de 2014.


Per obtenir més informació sobre els cursos gratuïts que ofereix Dipsalut, podeu consultar l’apartat "Formació" d’aquest mateix web.

 

 

Imatge: un moment del curs de control de contaminació acústica. Autor: Joanna Magureanu

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització