Notícies

 

22è Congrés Internacional d’Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut

22è Congrés Internacional d’Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut.

08/04/2014

22è Congrés Internacional d’Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut

Aquests 23, 24 i 25 d’abril se celebra a Barcelona el 22è Congrés Internacional d’Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut. L’objectiu principal de l'esdeveniment, que ja compta amb 600 professionals d’arreu del món inscrits, és canviar la cultura a hospitals i altres serveis sanitaris per tal que treballin decididament la promoció de la salut. Dipsalut hi participarà exposant el seu programa d'auxilis psicològics per a víctimes de situacions traumàtiques (Pm04).

 

Aquests 23, 24 i 25 d’abril se celebra a Barcelona el 22è Congrés Internacional d’Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut.


L’objectiu principal del congrés, que ja compta amb 600 professionals d’arreu del món inscrits, és canviar la cultura a hospitals i altres serveis sanitaris per tal que treballin decididament la promoció de la salut. Per aconseguir-ho, es posen sobre la taula estratègies d’integració de la promoció de la salut tant en els procediments organitzatius com en els processos assistencials.

 

Dipsalut hi participarà, exposant el seu programa d'auxilis psicològics per a víctimes de situacions traumàtiques (Pm04).


L’esdeveniment està organitzat per la Xarxa d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut de Catalunya (Xarxa HPH); la Secretaria de la qual recau en la Càtedra de Promoció de la Salut de Dipsalut i la Universitat de Girona.


La Xarxa HPH està formada per més de 20 hospitals catalans que tenen com a objectiu comú treballar conjuntament en la coordinació entre els diferents àmbits i nivells del món assistencial, per tal de potenciar la millora de la qualitat assistencial, la satisfacció dels pacients, familiars i professionals i la sostenibilitat del medi ambient.


La promoció de la salut busca incrementar la salut i la qualitat de vida de la població fomentant entorns i estils de vida saludables i reorientant polítiques i dispositius. En aquesta línea, la Xarxa HPH busca: incrementar els coneixements de les persones sobre la seva salut i la de la comunitat; millorar la comunicació entre els professionals de la salut i els pacients; aconseguir llocs de treball més saludables i tenir implantat un sistema de treball que promogui la salut en les organitzacions sanitàries, orientant els ciutadans, i particularment, aquells grups més vulnerables (infants, adolescents, gent gran i població amb risc d’exclusió social o desfavorida) per tal que puguin millorar la seva salut i qualitat de vida.


Trobareu més informació sobre la conferència a: http://www.hphconferences.org/barcelona2014.html

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització