Notícies

 

Acte de lliurament de les Beques Jaume Casademont

Entrega beques Casademont 2013

04/06/2014

Acte de lliurament de les Beques Jaume Casademont

Aquest 10 de juny, a l’Auditori de Girona, se celebra l’acte de lliurament de les Beques Jaume Casademont. S’hi donaran a conèixer els projectes guanyadors en les quatre categories convocades: sis beques Educar Menjant (impulsen projectes educatius en hàbits alimentaris), dues en la categoria Actívica (per fomentar l’activitat física), dues beques més de Cultura Popular i cinc beques Joves10 (projectes de joves basats en la cultura de l’esforç).

Les Beques Jaume Casademont són impulsades per la Fundació Jaume Casademont, Dipsalut, l’Ajuntament i la Universitat de Girona. També compten amb la col·laboració d’una desena d’empreses. En aquesta setena edició, s’ha rebut més de 100 projectes candidats i s’adjudicaran 15 beques dotades amb quantitats que oscil.len entre els 1.500 i els 5.000 euros.


L’acte de lliurament de les ajudes comptarà amb un convidat d’honor: Marc Gasol. El jugador de bàsquet explicarà explicarà la tasca de foment dels hàbits saludables entre els més joves que duu a terme des de la Gasol Foundation.


Tothom qui ho desitgi pot assistir a l’esdeveniment, prèvia reserva a través del correu: info@fundaciojaumecasademont.cat.

 

Imatge: acte de lliurament de les Beques Jaume Casademont 2012-2013.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització