Notícies

 

Més de mig miler de persones ja han participat a les dinamitzacions de les Vies Braves

Més de mig miler de persones ja han participat a les dinamitzacions de les Vies Braves

02/09/2014

Més de mig miler de persones ja han participat a les dinamitzacions de les Vies Braves

560 persones han participat a les dinamitzacions de les Vies Braves celebrades els mesos de juliol i agost. En aquestes sessions s’hi transmeten les pautes de seguretat que cal tenir en compte per fer servir els carrils marítims, s’hi perfecciona la tècnica de natació de crol i es realitza gimnàstica a l’aigua. Les dinamitzacions continuen aquest mes de setembre.

 

560 persones han participat a les dinamitzacions de les Vies Braves celebrades els mesos de juliol i agost. En aquestes sessions s’hi transmeten les pautes de seguretat que cal tenir en compte per fer servir els carrils marítims, s’hi perfecciona la tècnica de natació de crol i es realitza gimnàstica a l’aigua. Les dinamitzacions continuen aquest mes de setembre (clica aquí per consultar-ne el calendari).


Les Vies Braves són itineraris marins que transcorren paral·lelament als camins de ronda. Estan senyalitzats i abalisats per permetre la pràctica de la natació en aigües obertes i altres activitats, com l’snorkel, de forma segura.


Per donar-les a conèixer, fomentar la pràctica d’activitat física i transmetre les pautes de seguretat que cal tenir en compte a l’hora de realitzar activitats aquàtiques, es duen a terme sessions de dinamització a les platges. Dipsalut hi col·labora econòmicament i complementant la formació dels monitors que les dirigeixen.

 

Per més informació sobre les Vies Braves, podeu consultar el web: www.viesbraves.com



Imatge: una de les dinamitzacions celebrades a Platja d'Aro. Font:Vies Braves

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització