Notícies

 

Jornada sobre les accions de control del mosquit tigre

Dipsalut inicia una nova fase en la lluita contra el mosquit tigre

13/03/2015

Jornada sobre les accions de control del mosquit tigre

Dipsalut organitza una jornada dirigida, especialment, als tècnics municipals implicats en el control del mosquit tigre. Se celebrarà aquest dijous 26 de març a la seu de l’Organisme (Parc Científic de Girona). En la sessió, es farà balanç del desenvolupament del Pt11. Programa de Suport a la Gestió de Riscos Derivats de la Presència del Mosquit Tigre.

 

Dipsalut organitza una jornada dirigida, especialment, als tècnics municipals implicats en el control del mosquit tigre. Se celebrarà aquest 26 de març, de 10 h a 13 h, a la seu de l’Organisme (Parc Científic de Girona). Estarà conduïda per Eduard Marquès, cap del Servei de Control de Mosquits.


En la sessió, es farà balanç del desenvolupament del Pt11. Programa de Suport a la Gestió de Riscos Derivats de la Presència del Mosquit Tigre fins al moment i s’informarà sobre les darreres novetats en la lluita contra l’insecte, com ara la sortida al mercat de larvicides que permeten fer aplicacions més espaiades. També es resoldran dubtes i es posaran en comú les dificultats que han anat sorgint a l’hora de controlar el mosquit per tal de determinar si cal replantejar algunes de les accions.


Es prega que confirmeu la vostra assistència (indicant nom, càrrec i l’ajuntament pel què es treballa) a la següent adreça de correu electrònic: mgrau@dipsalut.cat

 

Imatge: jornada sobre el Pt11 celebrada a Dipsalut el mes de juny de l'any 2012.


Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització