Notícies

 

Més d’un miler de persones passen per les Vies Braves aquest estiu

Dinamització de les Vies Braves

11/11/2015

Més d’un miler de persones passen per les Vies Braves aquest estiu

Les Vies Braves són una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Dipsalut ha donat suport econòmic a les dinamitzacions que s'han organitzat aquesta temporada en el marc d'aquesta iniciativa.


1.402 persones han assistit a algunes de les activitats organitzades per les Vies Braves durant aquest estiu a la Costa Brava. La xifra d’usuaris s’ha triplicat respecte al mateix període de l’any passat. En concret, 907 persones han participat en les dinamitzacions programades i 204 persones han participat en els esdeveniments puntuals com ara festes d’inauguració, els Non Stops -activitat que consisteix en recórrer nedant un itinerari determinat- o altres activitats. A més, 255 usuaris participen en dotze grups de WhatsApp de les Vies Braves on queden per anar a nadar. Precisament aquesta última iniciativa ha estat una de les novetats d’aquest any que ha permès crear comunitats per la pràctica esportiva.

Les dinamitzacions han estat un any més una de les propostes destacades de les Vies Braves. Prop d'un miler de persones han assistit aquest any a alguna de les sessions programades on s'ha fomentat la pràctica de l’esport i s'ha promocionat el patrimoni natural de la costa. En les sessions, a més, s'ha parlat de la seguretat que s’ha de mantenir quan realitzem esport als camins de ronda i també s'ha perfeccionat la tècnica de la natació de crol.


Garantir la seguretat dels usuaris de les Vies Braves ha tornat a ser una de les prioritats dels promotors de les Vies Braves. Per això Dipsalut ha col·laborat econòmicament en les dinamitzacions que s'han organitzat en el marc d'aquesta iniciativa i a on, entre d'altres, es promou la seguretat en aquests espais. Les Vies Braves són una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.

 

Imatge d'una dinamització. Cedida per les Vies Braves

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització