Notícies

 

Gabriel Ferraté visita Dipsalut

Visita Gabriel Ferraté a Dipsalut

15/07/2010

Gabriel Ferraté visita Dipsalut

El president de Caixa Tarragona i de l'Institut Cerdà, Gabriel Ferraté, ha visitat la seu de Dipsalut aquest dijous 15 de juliol. Ferraté s'ha interessat pel model de gestió de l'organisme i pels programes que desenvolupa. També ha pogut veure el primer Parc Urbà de Salut, que es troba instal·lat dins el recinte del Parc Científic i Tecnològic.

 

El president de Caixa Tarragona, de l'Institut Cerdà, ex rector de la Universitat Politècnica de Catalunya i fundador de la Univeritat Oberta de Catalunya, Gabriel Ferraté, ha visitat la seu de Dipsalut aquest dijous 15 de juliol. Ferraté s'ha interessat pel model de gestió de l'organisme, pels programes que desenvolupa i per l'ús que fa de les noves tecnologies. També ha pogut veure el primer Parc Urbà de Salut, que es troba instal·lat dins el recinte del Parc Científic i Tecnològic.

 

Imatge (esquerra-dreta): el director de comunicació de l'Institut Cerdà, Josep M. Oliveras; el president de Caixa Tarragona i de l'Institut Cerdà, Gabriel Ferraté; el president de Dipsalut, Josep Marigó i el gerent de l'organisme, Marc Alabert, a la seu de Dipsalut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització