Notícies

 

Jornada sobre intervenció psicològica en esdeveniments traumàtics

Inauguració postgrau en Interv. Psicol. en Crisis i Emergències de l'any 2014

04/10/2017

Jornada sobre intervenció psicològica en esdeveniments traumàtics

El proper 7 d'octubre s'ha previst celebrar, a la seu de Dipsalut, la jornada "Intervenció Psicològica en Trauma. Perquè les víctimes deixin de ser-ho al més aviat possible". Anirà a càrrec de Francisco Duque Colino.

La jornada servirà per inaugurar la segona edició del Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la Fundació Universitat de Girona i amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, d'Axios i de Dipsalut.

 

L'acte estarà conduït Francisco Duque Colino, psicòleg clínic expert en intervenció en crisi i especialtzat en el tractament del trauma, agut i en víctimes de fets violents. Duque va tenir una molt destacada intervenció en l’atenció, suport i tractament a múltiples víctimes de l’atemptat terrorista de l’11-M de 2004 a Madrid.

 

La participació a la jornada és oberta a tots aquelles persones interessades en la temàtica i, de manera molt especial, a tots aquells professionals de l'àmbit de les emergències psicològiques. És gratuïta, però requereix d'inscripció prèvia. Es fa a través d'aquest mateix web, apartat "Formació". La data límit per formalitzar-la és el 6 d'octubre (sempre i quan no s'hagin esgotat abans les places disponibles).

 

Trobareu tota la informació sobre aquesta jornada, clicant aquí.

 

 

L'acte ha estat organitzat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, la Universitat de Girona i Dipsalut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització