Notícies

 

Inscripcions als tallers per a docents del \

Imatge d'arxiu d'una sessió de formació a docents impartida per Josep Lluís Bimbela en el marc del programa Sigues tu

05/12/2016

Inscripcions als tallers per a docents del "Sigues tu"

És obert el període d'inscripció als tallers formatius per a docents de primària i de secundària que estan desenvolupant el programa "Sigues tu, eines i actius per a la salut".

Finalitzarà el 20 de gener.

 

S'ofereixen cinc tallers; impartits per professionals experts en cadascun dels àmbits que s'hi treballen. Es duran a terme a l'aula de formació de Dipsalut, al Parc Científic de Girona. Tndran una durada de quatre hores (de 9,30 h a 13,30 h).

 

El primer taller s'ha previst pel 28 de gener. Serà sobre habilitats de comunicació interpersonal i empatia i anirà a càrrec d'Òscar Borràs, coach educatiu i professor de secundària. El segon, serà el 18 de febrer. Tractarà de les habilitats per augmentar l'autoestima, el control intern, assumir responsabilitats i generar o aconseguir canvis. L'impartirà l'Escola de Gestalt de Girona. La tercera sessió s'ha programat el 25 de març. S'hi abordaran les habilitats per a la defensa, negociació i refús així com la col·laboració i el treball en equip. El farà Alexandre Maset, doctor en psicologia i psicoterapeuta infantil i juvenil. La quarta sessió es faria el 22 d'abril; sobre presa de descisions, solució de problemes i pensament crític. La conduirà Sònia Pareja, Assum Guardiola i Eva Algans de La mecànica del canvi. L'última sessió s'ha programat pel 27 de maig. S'hi tractaran les habilitats per a la gestió de les emocions i de l'estrès. Anirà a càrrec de Cristina Gutiérrez, directora de la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera.

 

Tots són gratuïts i estan acreditats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Hi ha tres opcions d'acreditació segons l'assistència a les diferents sessions. Per obtenir-ne tota la informació i formalitzar les inscripcions, cliqueu aquí.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització