Notícies

 

Jornada d\'anàlisi del paper dels mitjans en les emergències

imatge de la jornada sobre els mitjans de comunicació i les emergències. Autor: Anna Planadevall

17/02/2017

Jornada d'anàlisi del paper dels mitjans en les emergències

S'hi han reunit psicòlegs i periodistes per tal de reflexionar sobre el paper dels mitjans de comunicació en situacions d'alt potencial traumàtic.

El coordinador del Servei d'Emergències Psicològiques de Dipsalut i del Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la UdG, Jordi Frau, ha estat l'impulsor d'aquesta jornada.


En ella, s'hi han reunit psicòlegs i periodistes per tal d'intercanviar punts de vista i reflexionar sobre el paper de mitjans de comunicació en situacions d'emergència. S'ha debatut sobre la forma idònia d'actuar davant fets d'alt potencial traumàtic. També s'ha parlat de la necessària protecció de les víctimes i s'ha fet incís en la importància de la tasca dels periodistes que, entre altres coses, poden fer variar la percepció de la ciutadania del que està passant.


La jornada s'ha celebrat aquest passat 10 de febrer a la biblioteca Carles Rahola de Girona. Ha estat organitzada pel Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la UdG i ha comptat amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització