Notícies

 

Promoure el treball en xarxa entre administracions i entitats

portada de la Guia d'Entitats d'Acció Social d'ECAS

08/05/2017

Promoure el treball en xarxa entre administracions i entitats

La comissió territorial d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) ha publicat una guia que recull recursos i serveis oferts per 21 organitzacions sense ànim de lucre amb seu o delegació a les comarques gironines.

Es tracta d’entitats que treballen en àmbits diversos com l’atenció a la infància, la cooperació internacional, l’ocupabilitat, la interculturalitat, l’educació o l’acompanyament de persones amb discapacitat.


Cada entitat compta amb una fitxa on es descriu el seu àmbit d’actuació i els destinataris de les accions. També es proporciona un llistat dels serveis que ofereix actualment, d’altres que podria prestar i un històric de les activitats desenvolupades fins avui. Finalment, se’n donen les dades de contacte.


L’objectiu principal del recurs és promoure la col·laboració entre l’administració local i les organitzacions sense ànim de lucre a l’hora de desenvolupar projectes i de crear i gestionar serveis de l’àmbit de l’acció social. Per aquest motiu, la publicació, s’està difonent entre els ajuntaments i altres ens locals de les comarques gironines.

 

Dipsalut ha col·laborat econòmicament per tal que es pogués dur a terme.

 

La guia es troba disponible per a tothom al lloc web d’ECAS: www.acciosocial.org.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització