Notícies

 

Hem participat al congrés de salut ambiental

Presentació del model de gestió en funció del risc de les instal·lacions amb risc de proliferació de legionel·la

23/06/2017

Hem participat al congrés de salut ambiental

Dipsalut ha intervingut al 14è Congrés Espanyol de Salut Ambiental. Entre altres, hi hem explicat el nou model de gestió, en funció del risc, de les instal·lacions amb possibilitat de proliferació de legionel·la.

Tècniques de l’Organisme hi han presentat comunicacions relacionades amb la prevenció de la legionel·losi. Concretament, han parlat de la redefinició del model de gestió del risc en els programes de Dipsalut de control de les instal·lacions amb possibilitats de proliferació de legionel·la (la gestió en funció del risc). També han presentat alguns casos pràctics sobre factors de risc de difícil detecció que afavoreixen la proliferació de legionel·la en instal·lacions d'aigua calenta sanitària i sobre possibles solucions.


La tercera comunicació ha estat centrada en la plataforma de gestió i ciència col·laborativa per al control del mosquit tigre.


El congrés, organitzat per la Societat Espanyola de Salut Ambiental, ha reunit entitats i professionals destacats del camp de la salut ambiental per tal de compartir coneixements i experiències. S’ha celebrat sota el lema “La salut ambiental, per a un futur possible”. S'ha celebrat entre el 21 i el 23 de juny.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització