Notícies

 

Dipsalut, al 25è aniversari de la Coordinadora d’ONG Solidàries

La presidenta de Dipsalut en la celebració dels 25 anys de la Coordinadora

20/09/2019

Dipsalut, al 25è aniversari de la Coordinadora d’ONG Solidàries

L’Organisme treballa amb les entitats solidàries de la demarcació de Girona a través de diverses línies de suport econòmic i acords de col·laboració.

Aquest 19 de setembre s’ha celebrat els vint-i-cinc anys de la Coordinadora d’Entitats Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme. Es tracta de la plataforma que aplega els principals moviments solidaris del nostre territori. En l’actualitat, la formen una cinquantena d’Organitzacions No Governamentals (ONG) que lluiten per reduir les desigualtats, pels Drets Humans i per assolir la justícia social.


La presidenta de Dipsalut, Maria Puig, ha participat en la celebració. Ha destacat l’objectiu compartit de treballar per una societat més justa, ha agraït a les entitats i a la Coordinadora la tasca que duen a terme i ha expressat la voluntat de l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona de continuar col·laborant intensament amb les ONG’s.


Durant l'acte, s’ha recordat que encara queden molts objectius per assolir, com la lluita perquè es respectin els Drets Humans o que les administracions destinin el 0,7% del pressupost a Cooperació.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització