Notícies

 

27/01/2011

Andreu Segura, president de SESPAS, visita Dipsalut

El president de la SESPAS (Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitaria), professor de Salut Pública a la Universitat Pompeu Fabra i director de l’Àrea de l’Institut d’Estudis de Salut de la Generalitat de Catalunya, Andreu Segura, ha visitat la seu de Dipsalut aquest dijous 27 de gener.

El president de la SESPAS (Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitaria), professor de Salut Pública a la Universitat Pompeu Fabra i director de l’Àrea de l’Institut d’Estudis de Salut de la Generalitat de Catalunya, Andreu Segura, ha visitat la seu de Dipsalut aquest dijous 27 de gener. Segura ha conegut l’Organisme, pel qual ha expressat interès pel seu caràcter únic i pioner en la  tasca de donar suport en les obligacions en Salut Pública dels municipis de la demarcació de Girona. També s’ha mostrat interessat pel model de gestió de Dipsalut i en els programes concrets que desenvolupa. Amb aquesta reunió s’estableixen possibles línies de col·laboració entre Dipsalut i la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitaria.

Imatge (esquerra-dreta): el gerent de l'organisme, Marc Alabert, a la seu de Dipsalut; Andreu Segura, President de la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitaria; i el president de Dipsalut, Josep.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització