Notícies

 

Presentació del Pla Estratègic per assolir els ODS

Imatge de la jornada de presentació del Pla Estratègic

09/12/2020

Presentació del Pla Estratègic per assolir els ODS

S'ha fet aquest 11 de desembre, dins una jornada dedicada a l'aterratge dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Dipsalut hi ha participat, exposant la seva experiència pionera en l'alineament de tots els serveis amb els ODS i la incorporació d'aquestes metes al món local.

La Diputació de Girona i el seu grup institucional estan implementant un pla estratègic per establir l’assoliment dels objectius de l’Agenda 2030 com a eix prioritari de les polítiques públiques de la institució, i per donar suport a les administracions locals, perquè puguin dissenyar i implementar polítiques dirigides a assolir-los.

 

Aquest 11 de desembre s'ha presentat públicament aquest Pla. S'ha fet dins una jornada en la que també s'ha exposat casos pràctics sobre com traslladar els ODS al món local i s'ha tractat sobre el rol de l’Agenda 2030 com eina de recuperació davant la situació generada per la COVID-19.

 

La Jornada ha estat concebuda com un punt de trobada de les administracions catalanes, el món de l’empresa, sindicats, universitats, entitats del tercer sector i ciutadania en general, per promoure el treball conjunt a l'hora d'assolir els ODS. Hi han intervingut, entre altres, el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, els presidents de les diputacions catalanes, representants d'agrupacions empresarials i portaveus d'organitzacions no lucratives.

 

Entre els participants del grup institucional de la Diputació de Girona, la presidenta de Dipsalut, Maria Puig i Ferrer, i la gerent de l'Organisme, Sílvia Oliveras i Casadellà, que han parlat de l'experiència pionera de l'Organisme en la incoporació dels ODS al món local per al foment de la salut i el benestar.

 

Podeu llegir-ne la notícia completa, accedint a aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització