Notícies

 

Cursos de salut ambiental

Imatge d'un dels cursos de control de legionel·la celebrats el 2021

28/02/2022

Cursos de salut ambiental

El Programa de formació d’aquest primer semestre inclou, un cop més, cursos de l’àmbit de la salut ambiental. Concretament, se n’ofereixen una dotzena, tant en format telemàtic com presencial o mixt.

Us proposem cursos per a la gestió i el control d’instal·lacions d’alt i baix risc de transmissió de legionel·losi, formació bàsica sobre aquest mateix tema, i els cursos de renovació per als responsables directes del manteniment d’aquest tipus d’instal·lacions.


En l’especialitat de la seguretat alimentària, us oferim formació bàsica per a manipuladors d'aliments del comerç minorista i la restauració i cursos sobre l’elaboració dels censos municipals d’establiments alimentaris (dirigit a personal dels ajuntaments).


També tornem a programar cursos per als professionals encarregats del manteniment de piscines d’ús públic.


En l’àmbit de la qualitat de l’aigua de boca, oferim formació al personal manipulador de les xarxes d'aigües d'abastament de consum humà.


Per obtenir tota la informació sobre els cursos de salut ambiental, i sobre la resta de l’oferta formativa de Dipsalut, cliqueu aquest enllaç. Les inscripcions també es formalitzen des de l’espai web de Formació.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització