Notes de premsa

09/04/2018

Xerrades per trencar mites a l’entorn de la salut

 

Amb motiu del seu desè aniversari, Dipsalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona) ha programat tres xerrades per a reflexionar sobre diferents aspectes de la salut. Són gratuïtes i estan obertes a tota la població.

La primera de les xerrades serà sobre salut emocional, social i espiritual. Es farà dijous 12 d’abril i anirà a càrrec de Josep Lluís Bimbela, doctor en Psicologia, màster en Salut Pública i en Drogodependències, professor de la Escuela Andaluza de Salud Pública i director del Máster de Comunicació per la Salut i l’Aprenentatge i autor de Cuidando al formador, Gimnasia emocional i de Yo decido. La tecnología con alma.

La segona, tractarà de salut sexual, amor i violència. La durà a terme Míriam Aleman, coordinadora de projectes adreçats a la comunitat educativa de l’Associació Candela per a la Investigació i l’Acció Comunitària, formadora i comunicadora. Aquesta xerrada es farà el 25 d’abril.

La tercera trobada serà el 10 de maig i versarà sobre sostenibilitat, canvi climàtic i els seus efectes sobre la salut. La conduirà Humberto Llavador, Professor d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra i professor afiliat a la Barcelona Graduate School of Economics. Ha publicat en el Quarterly Journal of Economics, el Journal of Public Economics, el Journal of Economic Development and Climate Change, entre d'altres. Autor de Sustainability for a Warming Planet (Harvard University Press) conjuntament amb John E. Roemer i Joaquim Silvestre.

Totes les xerrades es duran a terme a l’auditori Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de Girona, de 18 h a 19,30 h. Són gratuïtes i obertes a tothom que desitgi participar-hi. Les places són limitades. Per aquest motiu, cal reservar-les amb antelació (des del web de Dipsalut, www.dipsalut.cat).

Aquest 2018, Dipsalut commemora el desè aniversari de la seva creació. El 2007 s’aprovaven els estatuts de L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona i el 5 de juny de 2008 es presentava públicament el seu pla estratègic. Per a celebrar aquesta efemèride, s’ha programat actes de caire divulgatiu, orientats a transmetre que la salut va molt més enllà de l’absència de malestar físic i que cal tenir en compte multitud de factors i treballar de manera transversal i cooperativa per millorar-la.
Per més informació:
Noemí Guillem, tècnica de Difusió
nguillem@dipsalut.cat
972414720, 699012787

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització