Notícies

 

\

Cartell de les sessions formatives en línia d'aquest primer trimestre de 2023

17/01/2023

"Càpsules" formatives en línia

Des del «Sigues tu en família» continuem proposant microformacions a pares, mares i altres tutors per tal d’acompanyar-los en la tasca d’educar. Les sessions en línia d’aquest primer trimestre de 2023 se centraran en la sexualitat.

Aquestes formacions, de dues hores de durada cadascuna, són gratuïtes per als participants i estan impartides per professionals expertes en cadascuna de les matèries, en habilitats parentals i en acompanyament a famílies.

 

Les inscripcions són obertes. S’han de fer des del portal web del «Sigues tu». Es recomana formalitzar-les tan aviat com sigui possible, donat que les places disponibles són limitades. Les primeres sessions s'han programat pels dies 2 i 3 de febrer. 

 

Les càpsules formatives telemàtiques que s’ofereixen aquest primer trimestre són:

 

  • Com acompanyar la sexualitat dels infants, amb Anna Sàlvia (psicòloga en educació i salut sexual). Recomanada per a famílies amb infants d’infantil i primària (0-12 anys).

 

  • Sexualitat i pornografia a l'adolescència, amb Júlia Suriol (especialista en intervenció psicosocial i gènere de l'entitat 360º Cartografies Humanes i Socials). Recomanada per a famílies amb fills i filles de secundària (12-18 anys).

 

Dins aquestes sessions de formació es plantegen i treballen situacions quotidianes i es proporcionen eines concretes per desenvolupar estratègies de criança positiva i bon tracte infantil, així com per millorar la convivència familiar i el benestar de totes les persones que formen part de cada unitat familiar. Podeu obtenir-ne tots els detalls, dirigint-vos a l’espai per a famílies del web del «Sigues tu», el nostre programa d’educació per a la salut.

 

Les càpsules formatives en línia són només una de les potes del «Sigues tu, en família» que continua oferint, entre altres, els tallers “Com parlar parlar als infants perquè escoltin i com escoltar perquè parlin”. Enguany, com a novetat, també poden demanar-los ajuntaments, altres administracions i entitats. Per a més informació sobre aquesta qüestió, accediu a aquest enllaç

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització