Notícies

 

30/05/2024

Dipsalut i l’IDIBGI obren quatre beques per a projectes d’investigació d’hospitals comarcals de Girona

• Es tracta d’una convocatòria extraordinària per promoure l’activitat investigadora als hospitals comarcals de la demarcació de Girona. • Cada beca està dotada amb 12.500 euros a destinar a un projecte de recerca, i s’hi poden presentar professionals dels Hospitals comarcals de Blanes-Calella, Figueres, Olot i Palamós.

L’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) han obert una convocatòria de quatre beques per promoure l’activitat investigadora als hospitals comarcals de la demarcació de Girona.


Aquestes beques, dotades amb 12.500 euros cadascuna, estan destinades a finançar projectes de recerca en els Hospitals comarcals de Blanes-Calella, Figueres, Olot i Palamós. Es tracta d’una convocatòria competitiva de caràcter extraordinari.


L’objectiu dels ajuts és promoure la recerca clínica translacional, promovent l’activitat investigadora als hospitals comarcals de la demarcació de Girona.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 14 de juny de 2024 a les 14:00 hores.


- Consulta aquí les bases de la convocatòria.


Sobre l’IDIBGI


L'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) fa recerca translacional per millorar la salut i la cura de les persones. L’IDIBGI s’organitza en 25 grups de recerca distribuïts en cinc àrees científiques (Cardiovascular i Respiratòria, Metabolisme i Inflamació, Neurociències, Oncohematologia i Salut Mental) que agrupen més de 400 persones, entre professionals de la salut i investigadors bàsics, a les comarques gironines.


L’IDIBGI és una fundació pública integrada per la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català Salut (ICS) Girona, l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) Girona, i la Universitat de Girona. És un centre CERCA (Centres de Recerca de Catalunya) des de l’any 2005.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització