Notícies

 

 Dinamitzacions als Parcs de Torroella de Montgrí, Biure, La Jonquera i Ullà

Sessió de dinamització del Parc Urbà de Salut de Celrà

29/03/2011

Dinamitzacions als Parcs de Torroella de Montgrí, Biure, La Jonquera i Ullà

Aquest dimarts 29 de març, té lloc la primera dinamització dels Parcs Urbans de Salut de Torroella de Montgrí. També es duran a terme sessions dirigides d’exercici físic en grup als Parcs Urbans de Salut de Biure, La Jonquera i Ullà.

 

Aquest dimarts 29 de març, té lloc la primera dinamització dels Parcs Urbans de Salut de Torroella de Montgrí.També es duran a terme diferents sessions dirigides d’exercici físic en grup als Parcs Urbans de Salut de Biure, La Jonquera i Ullà.


A La Jonquera la sessió d’exercici físic en grup tindrà lloc a les 10h al Parc de la Plaça Catalunya. A les 12h es farà la dinamització al Parc d’Ullà, situat al passeig de les Eres. A les quatre de la tarda hi ha programades dues sessions més als Parcs de Torroella de Montgrí - al Parc situat davant l’Espai Ter- i a Biure - al Parc ubicat davant del Pavelló Polivalent les Guixeres.


Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d’aparells per fer exercici físic que permeten desenvolupar capacitats físiques determinades com la flexibilitat, la força, l’equilibri o la resistència. El parc garanteix un treball homogeni de tot el cos i la idoneïtat de cadascun dels exercicis. Aquests equipaments s’instal·len a l’aire lliure, en punts estratègics de municipis grans i petits.


Per fomentar l’ús dels Parcs i ensenyar a fer-los servir correctament, periòdicament es fan sessions de dinamització a cada equipament. Estan conduïdes per professionals especialment formats en aquesta tasca.
 

Imatge: sessió dirigida d'exercici físic en grup al Parc Urbà de Salut de Celrà. Font: Ajuntament de Celrà.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització