Notícies

 

Curs d\' \

Curs Intervention Mapping

28/06/2011

Curs d' "Intervention Mapping" per millorar l'efectivitat en promoció de la salut

Aquest dimarts 28 de juny ha començat el curs "Intervention Mapping" de disseny, desenvolupament i avaluació de programes per a la promoció i l'educació en salut. El curs, dirigit per la doctora María Eulalia Fernández de la Universitat de Texas, es realitza a la seu de Dipsalut, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG fins el dia 1 de juliol.

 

Aquest dimarts 28 de juny, comença el curs Intervention Mapping de disseny, desenvolupament i avaluació de programes per a la promoció i l'educació en salut. El curs es realitza a la seu de Dipsalut, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG fins el dia 1 de juliol.


Aquest curs, organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, busca augmentar l'eficiència i millorar els resultats dels programes de promoció de la salut a través del protocol de desenvolupament d'intervencions "Intervention Mapping" que, entre altres coses, incideix en els sistemes d’avaluació per tal de poder determinar què funciona i què no. Els participants hi aprenen com fer una radiografia acurada de les necessitats en salut pública de cada comunitat. També se’ls ensenya a identificar factors determinants a l’hora d’aplicar un programa i a dissenyar plans de transformació contínua. A més, s'hi exposen diferents mètodes i estratègies d’intervenció i es forma els alumnes en l’elaboració de programes de salut pública, en com desenvolupar-los i en els diferents mètodes d’avaluació de resultats.

El curs Intervention Mapping està dirigit per la doctora María Eulalia Fernández, que és professora de l’Escola de Salut Pública Centre de Promoció de la Salut i la Investigació de Prevenció de la Universitat de Texas, Houston.

 

Imatge: una sessió del curs Intervention Mapping, celebrada aquest dimarts 28 de juny a  a la seu de Dipsalut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització