Notícies

 

01/03/2013

Dipsalut càrdioprotegeix la Marató de les Vies Verdes de Girona i el Fòrum Gastronòmic Girona 2013.

El Consorci de les Vies Verdes de Girona va organitzar la primera edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona on Dipsalut va estar-hi present cardioprotegint l’esdeveniment. Alhora, també, ha estat present al Fòrum Gastronòmic que s’ha celebrat els dies 24, 25 i 26 de febrer al Palau de Fires de Girona per cardioprotegir les diverses sessions, tallers i ateneus que es van dur a terme.


El Consorci de les Vies Verdes de Girona va organitzar la primera edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona on Dipsalut va estar-hi present cardioprotegint l’esdeveniment.
Alhora, també, ha estat present al Fòrum Gastronòmic que s’ha celebrat els dies 24, 25 i 26 de febrer al Palau de Fires de Girona per cardioprotegir les diverses sessions, tallers i ateneus que es van dur a terme.

 Aquest diumenge es va dur a terme la primera edició de la Marató de les vies Verdes de Girona amb sortides des dels municipis de Girona i Llagostera, i amb arribada a Sant Feliu de Guíxols. Dipsalut va cedir 3 desfibril·ladors mòbils per assistir en cas d’emergència els 800 participants de la modalitat de la marató i de la Mitja Marató.

Durant aquests els tres dies que va durar el Fòrum Gastronòmic i en el marc del programa “Girona, territori cardioprotegit”, l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona ha cedit 2 desfibril·ladors mòbils per cobrir l’esdeveniment on tan sols en un dia es van aplegar més de 10.000 persones entre organitzadors i professionals de la cuina.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització