Notícies

 

Celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física

dia mundial activitat física

08/04/2013

Celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física

Enguany l'acte de celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya se celebrarà l'11 d'abril sota el lema "Activitat física sense barreres". La seva activitat principal serà una caminada popular sense barreres que sortirà de la Rambla i passarà per diversos punts emblemàtics del Barri vell on s'escolaran algunes llegendes.

Enguany l'acte de celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya se celebrarà l'11 d'abril sota el lema "Activitat física sense barreres". La seva activitat principal serà una caminada popular sense barreres que sortirà de la Rambla i passarà per diversos punts emblemàtics del Barri vell on s'escoltaran algunes llegendes. La caminada conclourà a la Plaça Constitució, al voltant de les 17.30 hores, on es podrà participar en diverses activitats relacionades amb l’activitat física, fent èmfasi en les activitats sense barreres.
L’objectiu de la jornada és transmetre la necessitat de fer 30 minuts d’activitat física moderada cada dia i sensibilitzar la població de la importància de ser actius, tal i com recomana l’Organització Mundial de la Salut. Per ajudar a transmetre el missatge de l’acte central es comptarà amb la presència de Roger Puigbò, atleta paralímpic en cadira de rodes.
Aquest acte s’organitza des de la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona, El Programa UdG Saludable, el Serveis d’Esports de la UdG, Dipsalut, l’Ajuntament de Girona, l’EUSES, MIFAS, la Creu Roja, l’ONCE i l’Associació gironina de sords. Ha estat promogut i coordinat des del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya.

Programa: https://www.udg.edu/Portals/88/Promocio_salut/Activitats%20DMAF%20Girona2013.pdf

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització