Notícies

 

Dipsalut col·labora en les activitats de la setmana catalana de la prevenció del càncer

Setmana catalana de prevenció del càncer

04/10/2013

Dipsalut col·labora en les activitats de la setmana catalana de la prevenció del càncer

Avui al Mercat de la plaça del Lleó de Girona, s'ha donat el tret de sortida a la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer que tindrà lloc del 4 al 13 d'octubre. En l'acte hi han participat la vicepresidenta de la FECEC i presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, senyora Lluïsa Ferrer, i el senyor Xavier Soy, en representació de Dipsalut.

Del 4 al 13 d’octubre se celebra la setmana catalana de la prevenció del Càncer i la província de Girona acollirà diferents activitats saludables.

Avui al Mercat de la plaça del Lleó de Girona, s'ha donat el tret de sortida a la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer. Lluïsa Ferrer, vicepresidenta de la FECEC i Presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, ha comunicat les diferents activitats que es duran a terme aquest dies a la província de Girona, com: els tradicionals espectacles infantils anomenats “Menja fruita i mou-te”, destinats a difondre el consum de fruita i verdura entre els infants de 4 a 6 anys i propostes esportives sota el lema “Mou-te i fes salut”, com la marxa del Xuixo que es farà aquest diumenge dia 6 d’octubre amb sortida al Parc de Vista Alegre de Girona.

També s’ha explicat la programació de tallers de menús saludables i els específics per carmanyoles, amb la idea de promocionar la vida sana i el menjar saludable. Aquesta activitat, dirigida a les persones responsables d’elaborar menús familiars, es complementarà amb una acció pràctica sobre confecció de menús equilibrats.


El Sr. Xavier Soy i Sole, representant de Dipsalut ha destacat la importància d’aquestes activitats a la província de Girona. Soy ha declarat que “Dipsalut sempre recolza les iniciatives que promouen la vida sana i la salut, ja que és molt important tenir consciencia d’aquestes mesures de prevenció”.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització