Notícies

 

La cursa l\'Oncotrail cardioprotegida

desfibril·ladors

10/10/2013

La cursa l'Oncotrail cardioprotegida

Els dies 12 i 13 d’octubre es cardioprotegirà, amb deu desfibril·ladors, la cursa que organitza la Fundació Oncolliga a l'Empordà i que tindrà un recorregut circular amb arribada i sortida a Palafrugell. Aquesta cursa té per objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Aquesta proposta té un caire absolutament benèfic i tots els diners que es recullin seran per contribuir a la lluita contra el càncer.

 

En certes èpoques i dies de l’any diferents punts de la demarcació de Girona tenen altes concentracions de població, això incrementa el risc que es doni alguna aturada cardíaca extrahospitalària, fet que també es dóna en actes o activitats que es realitzen al llarg de l’any i que concentren gran nombre de persones, activitats de risc i poblacions de risc.

És per aquest motiu Dipsalut, dins el marc del programa “Girona, territori cardioprotegit” disposa d’una sèrie de desfibril·ladors lliures per cardioprotegir aquests tipus d’esdeveniments.

Els dies 12 i 13 d’octubre es cardioprotegirà, amb deu desfibril·ladors, la cursa que organitza la Fundació Oncolliga a l'Empordà i que tindrà un recorregut circular amb arribada i sortida a Palafrugell.


Aquesta cursa té per objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Aquesta proposta té un caire absolutament benèfic i tots els diners que es recullin seran per contribuir a la lluita contra el càncer.


Recentment, els desfibril·ladors també han estat presents entre d’altres a La Via Catalana, del passat 11 de setembre; als actes de la Festa Major de Santa Cristina d'Aro, de Vilablareix i Cassà; a diverses platges i cales de la Costa Brava.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització