Notícies

 

Presentació de la revista Milfulls

Presentació Milfulls octubre 2013

30/10/2013

Presentació de la revista Milfulls

Aquest matí, l’estand de la Cambra de Comerç de Girona a la Fira de Mostres ha acollit la presentació del catorzè número de la revista Milfulls, que correspon als mesos d’octubre a desembre. Milfulls és una revista produïda per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació que té com a objectiu principal potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat. La revista consta d’una secció de receptes suggerides pels diferents mercats que participen en la publicació, de seccions dedicades a la salut i els vins (a càrrec de Dipsalut i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, respectivament), i, com el número anterior, d’una secció dedicada a àpats per dur a la carmanyola.

 

Aquest matí, l’estand de la Cambra de Comerç de Girona a la Fira de Mostres ha acollit la presentació del catorzè número de la revista Milfulls, que correspon als mesos d’octubre a desembre.

Milfulls és una revista produïda per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació que té com a objectiu principal potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat. La revista consta d’una secció de receptes suggerides pels diferents mercats que participen en la publicació, de seccions dedicades a la salut i els vins (a càrrec de Dipsalut i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, respectivament), i, com el número anterior, d’una secció dedicada a àpats per dur a la carmanyola.

La revista ha estat presentada aquest matí per Ramon Soler, diputat delegat de Promoció Econòmica; Josep M. Corominas, vicepresident primer de Dipsalut; Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona; Josep Lluís Salas, alcalde de Portbou, i Elisabet Cortada, primera tinenta d’alcaldia i regidora de Comerç i Mercats de Portbou.

Ramon Soler ha declarat que “aquesta revista és una mostra de l'aposta pels productes de proximitat i de km.0”. Per la seva banda, Josep M. Coromines ha puntualitzat que “els mercats municipals són el paradigma de la cuina de salut i qualitat.” També ha esmentat que “els productes de proximitat són una manera de fer país i gastronomia.”

Un cop finalitzat l’acte, s’ha ofert un tast de producte de mercat, a càrrec del Mercat Municipal de Portbou.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització