Notícies

 

Dipsalut impulsa la transferència de coneixement en salut pública

Els experts demanen que la promoció de la salut formi part de l’agenda política

11/03/2014

Dipsalut impulsa la transferència de coneixement en salut pública

L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona compta amb una línia de suport econòmic per contribuir a l’organització de congressos, simposis o jornades que tinguin com a objectiu presentar i difondre els últims avenços d'interès científic en salut pública. Poden optar a aquestes subvencions, les administracions de caràcter no territorial i les entitats de dret privat que acreditin que no tenen ànim de lucre.

 

L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona compta amb una línia de suport econòmic per contribuir a l’organització de congressos, simposis o jornades que tinguin com a objectiu presentar i difondre els últims avenços d'interès científic en salut pública.


Poden optar a aquestes subvencions, les administracions de caràcter no territorial i les entitats de dret privat que acreditin que no tenen ànim de lucre. L’ajuda econòmica és per a esdeveniments de transferència de coneixement en l’àmbit de la salut pública que s’hagin dut a terme o estigui previst realitzar a la demarcació de Girona entre l’1 de gener i el 31 d'octubre d’aquest any 2014.


Hi ha dos períodes de presentació de les sol·licituds: El primer, s’ha obert aquest 11 de març i finalitza el 10 d’abril. El segon termini començarà l’endemà, 11 d’abril, i s’acabarà el 9 de setembre.


Per consultar les bases i el procediment de sol·licitud, podeu dirigir-vos a l’apartat “Subvencions i suport econòmic” d’aquest mateix web.


Imatge: simposi organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut. Autor: Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització